Concerts - De 3 a 8 anys

NAI NAI cançons - CANTADA

NAI NAI cançons -  CANTADA
NAI NAI cançons -  CANTADA
NAI NAI cançons -  CANTADA
NAI NAI cançons -  CANTADA
NAI NAI cançons -  CANTADA
NAI NAI cançons -  CANTADA

NAI NAI cançons -  CANTADA

El nombre d'alumnes ideal per a aquesta activitat és de 75 per sessió i es recomana per questió de viabilitat econòmica fer dues o tres sessions en un dia.

De forma global “La Cantada” cerca captivar l’atenció dels infants amb el més senzill i quotidià esdeveniment, el cant, amb la petita història cantada o recitada en forma de poema.

Es convida als infants a familiaritzar-se de forma natural i inconscient amb les qualitats del so: l’altura, la durada, la intensitat i el timbre mitjançant l’escolta en silenci, el cant, el moviment corporal, la dansa-joc cantada, la producció instrumental natural… 

Tot cantant tenen la oportunitat de compartir el seu goig amb els altres infants i d’exterioritzar les pròpies emocions i sentiments.

Complementa l’abast d’aquest moment tan màgic i saludable el descobriment de nou vocabulari dels textos de les cançons, tant en català com en d’altres llengües germanes, i també dels costums i tradicions de les qual en formen part.

En la sessió s’aporta un repertori de 10 cançons introduïdes amb un discurs oral i visual, bàsic i minimalista, interpretades per l’Agnès i en Santi. 

“Nai nai, jo tenc un ventall”, “Jo tinc una mà”, “La meva mà és una flor”, “La girafa”, “El gatet trist”, “De dintre d’una poma”, “Mireu els meus ànecs”, “La dansa de les olles de vi blanc”, “El pop, la petxina i el tauró” …. faran d’aquesta “Cantada” un univers de màgia i alegria per a xics i grans!

Sempre vetllant per mantenir un ambient tranquil i propici que els sigui gratificant, en el moment adient es convidarà els infants a cantar de forma activa i voluntària. En un altra moment es podran expressar lliurement amb el cos o bé organitzats en una petita dansa,  i si a l’escola li és avinent, acompanyaran la cançó amb un instrument de percussió que podran confeccionar prèviament a l’aula si ho desitgen. Per tal de facilitar la participació dels infants a l’activitat col·lectiva us aconsellem la nostra guia de propostes didàctiques amb les lletres i els àudios de les cançons.

 


Aquest espectacle pot servir per

Concerts familiars / Concerts escolar


Fitxa de l'espectacle

_Tipus d'audició: cantada

_Gènere o estil music: cançons introduïdes amb un discurs oral i visual, bàsic i minimalista

_Formació musical: Agnès Miralbell i Santi Arisa

_Família d’instruments: Veu recitada, veu cantada, petits instruments de percussió, vibràfon i música enregistrada.

_Durada: de 3 a 5 anys 35-40 minuts; de 6 a 8 anys 40-45 minuts

_Autors de l'espectacle: Agnès Miralbell i Santi Arisa

_Autors de la música: tradicionals, clàssica moderna

_Aforment màxim: 75 persones


Requisits per l'espectacle:


Disseny gràfic \ VANGUART Programació web:Disseny web, posicionament web, pagines web a girona