Qui som?

Joan Duch i Frau Joan Duch i Frau

És membre d'una família de llarga tradició musical. És també músic i llicenciat en Història del Art per la U.AB. L'any 1984 comença la seva tasca com a presentador d'audicions musicals per a Joventuts Musicals de Catalunya on ha treballat amb importants intèrprets de tots tipus de música.

La seva inquietud per la tasca educativa l'ha portat ha iniciar una evolució del gènere de les audicions pedagògiques que l'ha portat a la creació d'espectacles per al públic infantil i jovenil com “El Carnaval dels animals”, “La Història del Rock”, “En Pere i el Llop” i  “Entre poc i massa” on ha col·laborat amb l'escriptor Miquel Desclot i el compositor Paco Viciana.

L'any 1998 funda la companyia ATOT on seguint  la línia d'interrelacionar la música amb altres arts, ha creat o produït espectacles on s'apliquen les noves tecnologies visuals que es combinen amb la literatura, la dansa i les arts escèniques com “Les quatre estacions”, “El trencanous”, “Un mossec de pa amb nous i altres històries”, “La nit del Llamp” o “les noves aventures d'en Joan de l'ós”.

Ha produït espectacles per al Servei Educatiu del Gran Teatre del Liceu i per l'Auditori de Barcelona per qui ha dirigit la campanya “l'escola va a l'Auditori”.

En el camp pedagògic ha participat en la redacció dels projectes pedagògics per a “Cicles de concerts per a escolars” de Joventuts Musicals de Catalunya i del Servei educatiu de l'Auditori de Barcelona.

Actualment dirigeix campanyes de música i teatre per a escolars a nombroses poblacions de Catalunya.


Disseny gràfic \ VANGUART Programació web:Disseny web, posicionament web, pagines web a girona