Concerts

història del rock, la

nou
història del rock, la
història del rock, la
història del rock, la
història del rock, la
història del rock, la
història del rock, la
història del rock, la

L’audició és un concert en el que s’alternen la interpretació en directe de blocs de fragments de cançons enllaçades entre si i presentacions en vídeo de l'època i/o les circumstàncies històriques, socials o culturals de cada una d’elles, dels seus autors i de l’estil en que s’inscriuen.
El grup està format per cinc músics (veu, guitarra, teclats, bateria i baix)
Al mateix temps, durant la interpretació de cada bloc de cançons apareix a la pantalla informació sobre els autors, les lletres i els estils.

Ens trobem davant d’una audició summament rica per a fer aplicacions pedagògiques, a partir no només de l’àrea de música, sinó de moltes altres. El naixement de la música moderna ha suposat un fenomen històric i social que dóna peu a fer una anàlisi de la societat del segle i XX. Temes com l’esclavitud, el racisme, la religió, etc. poden ser tractats a partir de les manifestacions musicals i la seva història.

 


Aquest espectacle pot servir per

Concerts familiars / Concerts escolar


Fitxa de l'espectacle

_Tipus d'audició: audició musical comentada

_Gènere o estil music: Aquesta és la història de la trobada de dos mons. Aquesta és la història d’un llenguatge universal • Aquesta és la història del rock

_Formació musical: quintet de pop-rock

_Família d’instruments: instruments del pop-rock

_Durada: 55m.

_Autors de l'espectacle: Joan Duch

_Animacions: Joan Duch

_Autors de la música: diversos

_Intèrprets: Cris Juanico (veu), Shanti Gordi (teclats), Sergi Martin, (guitarra), Quim Ribó (bateria) i i Lluís Gener (baix)


Requisits per l'espectacle:


Disseny gràfic \ VANGUART Programació web:Disseny web, posicionament web, pagines web a girona