Campanyes escolars - Salou

De poetes cançonetes

nou
De poetes cançonetes
De poetes cançonetes
De poetes cançonetes
De poetes cançonetes
De poetes cançonetes
De poetes cançonetes

“La Mireia, la Laia, la Sara i el Toni duen a sobre, tot el que necessiten per passar una bona estona: una guitarra plena de cançons, ganes de cantar i el més important… una maleta màgica plena de poesia.

L’enorme maleta és plena de calaixets amb els estris de platja de Lola Casas, les bombolles de Joana Raspall, els ingredients alimentaris de Miquel Martí i Pol, els insectes de Pere Quart, el mapa del camí de Francesc Pujols i fins i tot el gat i el gos de Marc Granell que viuen a dins la maleta màgica.”

Un espectacle que acosta als més menuts les cançons del disc “De poetes, cançonetes”.

La desconeguda poesia infantil dels grans autors catalans, es converteix en un divertit viatge a través de la platja, la cuina, un cel ple de mosquits empipadors o al centre d’una gran bombolla.

ELS POETES

Són poemes molt visuals i fàcils de memoritzar, que parlen d’objectes, d’animals, de les estacions, els astres i també de la vida quotidiana. També de les diferents situacions i conflictes de la vida diària d’un infant, que una cançó pot ajudar a resoldre amb el suport dels pares i mares. Els poetes d’aquest disc són: Enric Casasses, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Joana Raspall, Francesc Pujols, Lola Casas, Núria Albertí, Maria Dolors Pellicer, Noé Rivas, Josep Maria Sala Valdaura, Jordi Granzer-Ripoll, Marc Granell i Franesc Bofill


Aquest espectacle pot servir per

Concerts familiars / Concerts escolar


Fitxa de l'espectacle

_Tipus d'audició: MÚSICA I POESIA

_Gènere o estil music: espectacle de cançons a partir de textos de grans poetes catalans musicats per Toni Xuclà.

_Autors de l'espectacle: Els textos són de Enric Casasses, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Joana Raspall, Francesc Pujols, Lola Casas, Núria Albe i les músiques de Toni Xuclà.

_Autors de la música: Toni Xuclà

_Intèrprets: TONI XUCLÀ: guitarres MIREIA ZAMORA: veu, narració CRIS TALKS: teclats, loops, pandero i veu


Requisits per l'espectacle:


Disseny gràfic \ VANGUART Programació web:Disseny web, posicionament web, pagines web a girona