Política de protecció, privacitat i protecció de dades

La política de privacitat i protecció de dades de Joan Duch, gestió cultural i activitats educatives, es part del desig de donar el millor servei i màxima seguretat als nostres clients. Les dades facilitades pels nostres clients en cap cas seran utilitzades per fins que no siguin els d'abaix indicats.

Joan Duch, gestió cultural i activitats educatives respecta el compliment de la Llei Orgànica 5/92 del 29 d'octubre sobre el Tractament automàtic de dades de caràcter personal. Per això, el client o usuari de la nostra web pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació dirigint-se a Joan Duch, gestió cultural i activitats educatives a la direcció indicada en aquesta pàgina.

Joan Duch, gestió cultural i activitats educatives es reserva el dret de poder utilitzar la informació indicada pel client o usuari per tal de poder enviar promocions comercials, excepte que el client especifiqui el contrari.

Les dades guardades automàticament estan en un fitxer segur i d'accés restringit. En cap cas la informació continguda serà cedida a tercers. Aquesta base de dades només es crea per realitzar les funcions informàtiques lligadas a la comercialització, promocions i estadístiques de Joan Duch, gestió cultural i activitats educatives.

C/ Carreters, núm 10 - 17150, Sant Gregori (Girona)