Campanyes escolars - Sant Gregori

TEATRE EN ANGLÈS

TEATRE EN ANGLÈS

The Sea

NIVELL P3-P5

FORMAT Small

DURADA 40 minuts

CONTINGUT Els animals de la mar, nombres i colors, amb cançons i contes associats.

MUNTATGE 45 minuts

Tothom a pujar a l'Jolly Roger! El capità Bill i el pirata Pete estan buscant el tresor. Acompañémoslos en aquesta aventura on es trobaran amb peixos, tortugues, un pop i una estrella de mar. Però compte, ¡potser hi ha un tauró seguint-vos

 

 

 

Wanda the Witch

NIVELL 1r-2n de Primària

FORMAT Medium

DURADA 50 minuts

CONTINGUT Vocabulari bàsic d'aniversari. Menjar, animals i verbs en present. Un altre: salutacions i formulació de preguntes simples.

MUNTATGE 60 minuts

Wanda és una bruixa feliç que viu a la seva caseta amb el seu gat, Felix. Avui és l'aniversari de Felix, però hi ha un problema ... Wanda s'ha oblidat! Mentre Felix prepara la decoració per a la seva festa, Wanda ha de buscar la manera de trobar els ingredients poc comuns per preparar una màgica pastís d'aniversari ... i ràpid!

 

 

Dracula 2.2

NIVELL mitjà i superior de primària

FORMAT Medium

DURADA 60 minuts

CONTINGUT Vocabulari de el cos, emocions i preferències. Expressar amor, odi, por i enveja, donar opinions i consells, fer suggeriments i prendre decisions.

MUNTATGE 60 minuts

Jonathan vol a Mina. Mina creu que vol a Jonathan, però en realitat vol a el Comte Dràcula. Dràcula vol a Mina i a Van Helsing li agraden molt els vampirs. Com resoldran aquest embolic? Amb cançons, ball i una gran dosi de comèdia!


Aquest espectacle pot servir per

Concerts familiars / Concerts escolar


Fitxa de l'espectacle

_Tipus d'audició: TEATRE EN ANGLÈS


Requisits per l'espectacle:


Disseny gràfic \ VANGUART Programació web:Disseny web, posicionament web, pagines web a girona