Concerts - De 6 a 10 anys

Harmònica Mundi

nou
Harmònica Mundi
Harmònica Mundi
Harmònica Mundi

L'harmònica és el més petit dels instruments i un dels més populars arreu del món. El seu funcionament senzill i el seu so captivador fan que sigui present en diversitat de contextos musicals. Tot i aquesta popularitat, poca gent en coneix els seus secrets i el seu potencial real.

Joan Pau Cumellas i Stéphan Laidet, harmonicistes de llarga carrera professional, creen l'espectacle que ens apropa a la fantàstica versatilitat d'aquest l'instrument.

Començant per la música bàvara i les polques, passant per la música folk, el blues, el jazz o la música llatina i la música celta i fins a la música pop més actual. En tots ells l'harmònica hi té protagonisme. Viatjant per èpoques i països. Tocant i explicant històries curioses d'aquest singular instrument.

Hi ha models d'harmòniques per cada ocasió: diatòniques, cromàtiques, de baixos, d'acords o les tremolo. Hi ha harmòniques solistes i d'acompanyament, tocant a duo o com si fos una orquestra!

Totes elles són ben conegudes pels dos protagonistes d'aquest concert didàctic. Joan Pau i Stéphan són mestres reconeguts d'harmònica. A més de la seva activitat didàctica, fent cursos, tallers i espectacles per escoles, han actuat per països de tot el món. Han enregistrat nombrosos discos tant en solitari com amb artistes de renom internacional. Han participat en bandes sonores de pel·lícules i anuncis de televisió i han estat escollits per representar les dues marques d'harmòniques més importants del món com són Hohner i Seydel.


Aquest espectacle pot servir per

Concerts familiars / Concerts escolar


Fitxa de l'espectacle

_Tipus d'audició: concert comentat

_Gènere o estil music: tots els estils: clàssic, blues, jazz, moder i popular

_Formació musical: duo d'harmòniques

_Família d’instruments: vent fusta

_Durada: 50 m

_Autors de l'espectacle: 50 m

_Intèrprets: Joan Pau Cumelles i Stephane Laidet


Requisits per l'espectacle:


Disseny gràfic \ VANGUART Programació web:Disseny web, posicionament web, pagines web a girona